Accommodaties

HomeAccommodaties

Verblijf alleen of met vrienden in onze rustieke hotelkamers

Ontdek onze 10 ruime kamers voor maximaal 4 personen (2 volwassenen - 2 kinderen), die je maximaal comfort garanderen tijdens je verblijf in Le Cor de Chasse.

Op zoek naar een kamer voor een kort verblijf in Saint-Hubert?

Een snelle nachtrust voordat u weer op pad gaat? Een noodvoorziening na een feestelijk diner met familie of vrienden? Onze 4 eenpersoonskamers zijn de ideale oplossing om te ontspannen in een rustgevende, gastvrije omgeving. Deze categorie kamers heeft een bed van 140x200 cm, een eigen badkamer met bad of douche en een HD-televisie.

Boek nu
Hôtel le Cor de Chasse

Op zoek naar een gezellig nestje voor een romantisch uitje of een uitje met vrienden?

Een weekend in de wildernis? Doe nieuwe energie op en sluit uw avontuur in stijl af in Le Cor de Chasse. Onze tweepersoons- en tweepersoonskamers zijn echte cocons die u uitnodigen om in alle rust samen te zijn. U zult blij zijn met een tweepersoonsbed van 160x200 cm of 2 aparte bedden van 90x200 cm, een eigen badkamer met bad of douche en een HD-televisie.

Dubbel bed   Twin bed

Hôtel le Cor de Chasse

Op zoek naar een ruime kamer voor een familievakantie?

Een sportief uitje met uw kinderen in de omgeving van Saint-Hubert? Een frisse neus halen, weg van de drukte van de grote steden? Le Cor de Chasse biedt u de kans om uw koffers te pakken en uw gelukkige stam te verwelkomen in een ruime, warme suite. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed van 160x200 cm en 2 eenpersoonsbedden van 90x200 cm, een eigen badkamer met douche en een HD-televisie.

Boek nu
Hôtel le Cor de Chasse

Neem je hond mee

Waarom neem je je trouwe viervoeter niet mee op ontdekkingstocht in Saint-Hubert? Wij accepteren honden in ons hotel (voor een supplement van €10/nacht).