Hôtel le Cor de Chasse

Hôtel le Cor de Chasse Hôtel le Cor de Chasse Hôtel le Cor de Chasse

Le Cor de Chasse in Saint-Hubert, de perfecte bestemming voor een gezellig verblijf met vrienden en familie of de ideale oplossing voor wandelaars die klaar zijn voor de Transardennaise.

Ons hotel beschikt over 10 comfortabele kamers die u zullen overtuigen door hun authentieke Belgische Ardense stijl in combinatie met een rustieke inrichting die typisch is voor jachtsalons. Vanaf het moment dat u aankomt, waant u zich in oma's huis, dankzij de accenten van weleer die haar zo goed vertegenwoordigen: ruitjesmotieven, antieke meubels, gesneden houten ornamenten... Genesteld in het hart van Saint Hubert, nodigt dit hotel met zijn rijke geschiedenis u uit om kostbare momenten te beleven.

Boek nu
Hôtel le Cor de Chasse

Alleen, als koppel, met vrienden of familie, verblijf in een van onze 10 comfortabele kamers.

Kies voor comfort en eenvoud tijdens uw verblijf in Le Cor de Chasse. Wij beschikken over 10 volledig uitgeruste één-/tweepersoonskamers die de warme geest van de Ardennen en de rustieke charme van jachthutten weerspiegelen.

Dicht bij het centrum van Saint-Hubert (200m)

Gratis parkeren voor het hotel, afgesloten en overdekte garage voor fietsen en motoren

Wifi


 

Dompel jezelf onder in de natuur in het hart van Saint-Hubert

Ons hotel is ideaal gelegen om te ontspannen en de landelijke sfeer van Saint-Hubert op te snuiven. Ons hotel garandeert u warme momenten in onze gezellige lounge waar u de beste bieren van de regio kunt proeven. In de zomer kunt u genieten van de zon en de omgeving bewonderen vanaf ons ruime terras of op jacht gaan naar wild in de omliggende bossen.

Op slechts 3 minuten lopen van het centrum van de Jachthoofdstad is ons hotel ideaal voor een heerlijke tijd in het hart van het Grande Forêt de Saint-Hubert, waar het niet ongewoon is om herten in het wild te spotten. Profiteer van uw verblijf in de Cor de Chasse om alle activiteiten te ontdekken die de trots van Saint-Hubert zijn: musea, monumenten, wandelingen, vluchten over de streek, lekkere restaurants en nog veel meer!

Hôtel le Cor de Chasse

Een vakantie zonder grenzen, waarbij de Cor de Chasse voor elk detail zorgt

Zorg goed voor jezelf, wij zorgen voor de rest. Zelfgemaakt ontbijt en ouderwets schoenen poetsen maken allemaal deel uit van het recept om je verblijf bij ons zo goed mogelijk te maken. Voor maximale rust is er ook gratis parkeergelegenheid recht tegenover het hotel.

Diensten