Activiteiten in de regio

HomeActiviteiten in de regio

Wandelingen, trektochten, musea: ontdek de beste activiteiten in de buurt van Cor de Chasse

Ideaal gelegen in het hart van Saint-Hubert, ook bekend als de Europese Hoofdstad van Jacht en Natuur, ligt ons hotel dicht bij alle toeristische attracties die deze prachtige Ardennenstreek te bieden heeft.

Ardenne plaisir

Ardenne plaisir vous propose des randonnées, visites guidées, des dégustations et plein d'autres bons plans pour découvrir la région. 

Lire plus

Saint-Hubert, een paradijs voor buitenactiviteiten

Wandelen, jagen, fietsen, paardrijden, motorrijden of autorijden, het kan allemaal in onze prachtige Ardennen. Voor de avonturiers onder u: durft u het aan om te vliegen in een zweefvliegtuig of luchtballon om adembenemende landschappen te ontdekken?

Luchtballon   Zweefvliegtuig

Hôtel le Cor de Chasse

Als u van musea en monumenten houdt, is Saint-Hubert de plek voor u.

Tijdens uw verblijf zult u zich niet vervelen, want in de omgeving zijn vele musea en monumenten te bezoeken. Mis niet het Mudia, een museum voor hedendaagse kunst voor jong en oud, of het Euro Space Center, waar u buitengewone sensaties kunt beleven. U kunt ook de majestueuze Basiliek van Saint-Hubert bezoeken, de trots van de regio.

Mudia   Euro Space Center    Basilique de Saint-Hubert

Hôtel le Cor de Chasse

Ontdek de gastronomische specialiteiten van de Ardennen

Breng een gastronomische vakantie door en ontdek de vele culinaire specialiteiten die Saint-Hubert te bieden heeft. En vergeet niet de lokale bieren te proeven in de beste bar van de regio, de St-Hu'BAR.

St-Hu’BAR  

Hôtel le Cor de Chasse

Geniet van de eeuwenoude bomen van het Grande Forêt de Saint-Hubert

Het bos van Saint-Hubert, dat 6 verschillende gemeenten doorkruist, is het grootste bosmassief van België, met 1500 km bewegwijzerde wandelpaden. Doe nieuwe energie op in alle rust tijdens een wandeling langs de prachtige rivieren en vijvers van de streek, of luister naar het geloei van het hert dat in het bos weerklinkt.

Hôtel le Cor de Chasse

Het hert

is het emblematische dier van de stad Sint-Hubertus.
Observatieplekken midden in de natuur, wildpark, luisteren naar het gebrul van de herten, er zijn vele manieren om de herten te ontdekken!

Hôtel le Cor de Chasse